Hieronder vind je onze partners.

Pegode

Pegode is een netwerkorganisatie van duurzaam verbonden projecten. Deze projecten bieden ondersteuning op maat aan personen met een beperking. Bij Pegode heeft de cliënt de regie over zijn eigen leven. Pegode ondersteunt bij vragen over alle levensdomeinen, werkt actief mee aan een inclusieve samenleving en investeert in deskundigheid, creativiteit en engagement van medewerkers.. 

 www.pegode.be

Ik steun mijn goede doel. be

 

Gipso

Gipso is een advies- en coachingorganisatie doe woon- en dagbestedinginitiatieven voor mensen met een beperking in Vlaanderen ondersteunt. Ouders en netwerken van personen met een beperking die zelf projecten willen opstarten, vinden in vzw GiPSo een partner die hen in alle fasen (ontwerp, opstart, begeleiding en nazorg) van het proces adviseert en coacht.

www.gipso.be

Cantina di Mauro Wijnverkoop


Casa di mauro kan enkel financieel overleven dankzij vrijwilligerswerk en sponsoring. Marleen Van der Heyden van wijnhandel De Sappige Druif heeft daarom Vzw Cantina di Mauro opgericht.
Jaarlijkse organiseert ze 2 wijndegustaties en is er ook gelegenheid om relatiegeschenken te bestellen. De volledige opbrengst gaat naar Casa di Mauro.
Alle info bij Marleen: 0493/50.53.58 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Engie Electrabel

Cera

Petra Nonneman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0468/ 10 61 01 
03/ 501 12 70
Lieve Debaillie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0472/ 52 70 81
03/ 501 12 70